Online Belediye Meclis Toplantısında Skandal Olay! Cinsel İlişkiye Girerken Yakalandılar

Rio De Janerio belediye meclisi, belediye sistemindeki öğrencilere yiyecek yardımı konusunda tartışırken, Zoom'da gerçekleşen toplantının katılımcılarından biri kamerasını kapatmayı unuttu.

Online Belediye Meclis Toplantısında Skandal Olay! Cinsel İlişkiye Girerken Yakalandılar

Arka planda cinsel ilişkiye giren çifti gören meclis üyeleri durumu fark etmelerine rağmen görüşmelerini sürdürdü.  Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde belediye meclisi toplantısı zoom üzerinden gerçekleştirildi. Bir katılımcı ise video kamerasını kapatmayı unutarak partneriyle cinsel ilişkiye girdi. Toplantıya katılan diğer kişiler ise cinsel ilişkiye giren katılımcıya rağmen toplantılarını bölmediler.

Konuya ilişkşin açıklamalarda bulunan Brezilya Sosyalizm ve Özgürlük Partisi üyesi Leonel Brizola, Zoom'da herhangi bir katılımcıyı çıkarmanın mümkün olmadığını bu yüzden katılımcının görüntüsünü kapatamadıklarını, tartışılan konunun önemli olduğunu bu yüzden video konferanstaki diğer katılımcının durumunun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi. Yayın sırasında cinsel ilişkiye giren katılımcının ise ceza alıp almayacağı bilinmiyor.