Öğrencisini Uyuşturucu Madde Verip Cinsel İstismarda Bulunan Kadın Öğretmen Tutuklandı

ABD'de bir ortaokulda öğretmenlik yaptığı belirtilen 34 yaşındaki Silva, kendi çocuğunun da evde olduğu esnada 15 yaşındaki öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdi. Çocuğa uyuşturucu madde bulunan elektronik sigara da verdiği belirtilen kadın öğretmen tutuklanarak cezaevine girdi.

Öğrencisini Uyuşturucu Madde Verip Cinsel İstismarda Bulunan Kadın Öğretmen Tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Loisiana eyaletinde bir ortaöğretim kurumunda öğretmenlik yapan Ellarea Silva, Aralık ayında 15 yaşındaki öğrencisiyle elektronik posta yoluyla konuşmaya başladı.

SADECE İŞ HABERLERİ SAYFASI AÇILDI. TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ GÖNDER.

Daha sonra konuşmalarını cep telefonuna taşıyan öğretmen, ismi açıklanmayan çocuğa cinsel içerikli mesaj ve çıplak fotoğraflar da göndermeye başladı. Öğrencisini evine davet eden kadın, kendi çocuğunun da evde olduğu esnada öğrencisiyle ilişkiye girdi. Daily Star'da yer alan habere göre bu durum defalarca yaşanırken, çocuğa içerisinde uyuşturucu madde bulunan sigara da verdiği belirtilen kadın, okul yönetiminin şikayeti üzerine polis ekiplerince gözaltına alındı. Öğrencisiyle mesajları incelenen kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Okulla ilişiğinin de kesildiği belirtilen kadının önümüzdeki günlerde hakim karşısında savunma yapması bekleniyor.