Mus ve Misk Neyin Türleridir? İşte 25 Eylül Hadi İpucu Sorusunun Cevabı

Hadi bilgi yarışması bugün 12.30 'da yapılacak. Canlı olarak yapılan bilgi yarışmasının ilk ipucu sorusu da yayımlandı. Bugünkü yarışmada mus ve misk neyin türleridir sorusu çıkacak?

Mus ve Misk Neyin Türleridir? İşte 25 Eylül Hadi İpucu Sorusunun Cevabı

Akıllı telefon uygulaması Hadi 'de bugün saat 12.30 'da yapılacak yarışmanın ipucu sorusu yayımlandı.

Haftanın her günü saat 20.30 'da ve Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 12.30 'da, kralbet canlı olarak akıllı telefonlarda yapılan Hadi bilgi yarışmasına yüz binlerce kişi katılıyor. Her gün binlerce lira para ödülü dağıtan Hadi uygulamasında bugünün ipucu sorusu yayımlandı.

Her gün İnstagram hesaıb üzerinden o gün yapılacak yarışmada çıkacak sorulardan biri ile ilgili ipucu yayımlayan Hadi kanalı, bugün saat 12.30 'da yapılacak bilgi yarışmasında çıkacak bir sorunun da ipucunu yayımladı.

Güzel ve sempatik sunucular Müge Boz ile Merve Toy 'un sunumu ile akıllı telefonlarda canlı şekilde yapılan bilgi yarışmasında katılımcılara 12 soru yönlendiriliyor. Her sorunun cevaplama süresi 10 saniye ve bu süre içinde katılımcıların soruya yanıt vermesi gerekiyor. Toplamda sorulan 12 soruyu yanıylayan kişilere , o yarışmanın ödülü eşit olarak bölüştürülüyor.

Örneğin, 6 bin TL 'lik Hadi yarışmasında 12 soruyu da doğru bilen 60 kişi varsa, o yarışmada kişi başına 100 TL ödül verilir. Bilen kişi sayısının azalması ile kişi başına düşen ödül de artmaktadır.

HADİ 25 EYLÜL İPUCU SORUSU

Hadi 'nin bugünkü ipucusorusu İnstagram hesabından yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

"Hadi bugün 12:30’da. Günaydın sevgili Hadiciler.  Bugünkü ipucumuz dünyanın hemen hemen her yerinde yaşayabilen bir hayvan türü. Size tür olarak mus ve misk desek. Siz bize ne söyleyebilirsiniz?"

CEVAP

Bu sorunun cevaı ise GEYİK.

Bugün saat 12.30 'da yapılacak olan Hadi Bilgi Yarışmasında bu sorunun cevabı geyil.

Kamubulteni.com  | Ankara