Mide Ağrısı Çektiğini Zannediyordu, Diş Hekimi Koltuğunda Doğurdu

Hollanda'da bisikletten düşdükten sonra mide ağrısı çektiğini zanneden kadın, polis tarafından en yakın sağlık kuruluşu olarak götürülen diş hekimi muayenesinde doğum yaptı.

Mide Ağrısı Çektiğini Zannediyordu, Diş Hekimi Koltuğunda Doğurdu

Aslında doğum sancısı çektiği ortaya çıkan kadın, düzenli şekilde regl olduğunu , hamile olduğunu bilmediğini söyledi. Hollanda'nın Velp kasabasında yaşayan 23 yaşındaki iki çocuk annesi Jessica Aaldering, bisikletten düştükten sonra mide ağrısı çektiğini zannederek yerde kıvranmaya başladı. Tesadüf eseri genç kadını gören polis ekipleri, kadını en yakın sağlık kuruluşuna götürdü.

Bir diş hekimi muayenesinde durumu ağırlaşan kadının doğum sancısı çektiği görüldü.  Diş hekimi muayenesinde doğum yaptırılan kadın, hamilelik belirtileri olmadığını, düzenli regl olduğunu şaşkınlık içerisinde olduğunu söyledi. Bisikletten düştüğü sırada yerlerin kaygan olduğunu, midesindeki acının da düşme kaynaklı olduğunu düşündüğünü söyleyen kadın, "Yer kaygandı ve bisikletten düştüm acının da bundan kaynaklı olduğunu düşündüm" ifadelerini kullandı.

Aaldering'in bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.