Komadan Çıkan Kadın, Annesi ile Kocasının Evlendiğini Babasından Öğrendi

Brezilya dizilerinin aslında abartı olmadığını , orada yaşanan olaylardan derlendiğini gözler önüne seren bir olay yaşandı. 78 gün komada kalan kadın, çıktığında annesi ile kocasının evlendiğini babasında öğrendi.

Komadan Çıkan Kadın, Annesi ile Kocasının Evlendiğini Babasından Öğrendi

Brezilya 'da ilginç olay: Koaya giren kızının kocası ile evlendi.

Brezilya 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgileregöreobezite için ameliyata giren ve ameliyat sonrası felç olan Kamylla Wanessa ordeiro de Melo isimli kadın , 78 gün boyunca hastanede yatıı. 

ANNESİ VE KOCASI ARASINDA İLİŞKİ BAŞLADI

Kadının hastanede kaldığı sürede annesi ile kocası arasında bir ilişki başladı. 

KOMADAN ÇIKTIKTAN SONRA ÖĞRENDİ ŞOK OLDU

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan  Kamylla şu ifadeleri kullandı:

"Ergenliğimden beri annem benimle yarış içinde. Benden yalnızca 20 yaş büyük ve her zaman giysilerin kendisinde daha çok yakıştığını, yaptığı yemeklerin benimkinden daha güzel olduğunu söylerdi. Ne yaparsam yapayım, asla yeterince iyi değildim. 25 yaşına geldiğimde benden 10 yaş büyük birine aşık oldum ve 2013'te evlendik. Ertesi sene zor bir hamileliğin ardından şimdi 6 yaşında olan oğlumu doğurdum" dedi.

2017'de hormonlarının dengelenmesi için ameliyat olan Kamylla "Bu dönemde annem eşime yardım etmek ve o zaman 4 yaşında olan oğluma bakmak için evimize taşındı. Babam ve erkek kardeşim kendi evlerinde kalmıştı. Hastanede geçirdiğim sürede eski sevgilimin iki kez ziyaretime geldiğini, anneminse hiç gelmediğini öğrendim"

BABAÖ, ANNEMLE KOCAMIN İLİŞKİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Kamylla yaptığı açıklamada , büyük şok yaşadığını söyleyerek, "Babam lafı fazla uzatmadan annemin kocamla bir ilişkisi olduğunu söyledi. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Annemi aradım, hastaneden çıktığımı söyledim ve 'birlikte olduğunuz doğru mu?' diye sordum. 'Evet birlikteyiz ve mutluyuz' dedi. Duyduklarıma inanamadım" dedi.

YILDÖNÜMÜ KUTLAYACAKLAR

Oğlunun babasını ve büyükannesini düzenli olarak gördüğünü söyleyen Kamylla, şu ifadeleri kullandı:

"Oğlum, mahkeme kararıyla haftada birkaç günü babasıyla geçiriyor. Oğlumun bu zarar verici ve zehirli ilişkiye tanık olmasına izin vermekle yükümlüyüm. Geçenlerde, annemle eski eşimin 2 Mart'ta ilişkilerinin yıl dönümlerini kutlayacaklarını öğrendim."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA