Kızının Başını Kesip Koyduğu Poşetle Sokağa Çırılçıplak Çıktı!

Cinnet getiren bir kadın, 13 yaşındaki kızını defalarca bıçaklayarak katlettikten sonra başını gövdesinden ayırıp bir poşete koydu.Bu vahşetin ardından çırılçıplak sokağa çıkan kadın, bir elinde bıçak diğer elinde kızının kafasının olduğu poşetle yürüdüğü esnada polis ekiplerine yakalandı.

Kızının Başını Kesip Koyduğu Poşetle Sokağa Çırılçıplak Çıktı!

Ukrayna'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Ukrayna'nın Kharkiv kentinde meydana gelen olaya ilişkin haber merkezlerine detaylar ulaştı. Tatyana Pianova isimli kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet getirdi. 13 yaşındaki kız çocuğunu defalarca bıçakladıktan sonra kafasını gövdesinden ayıran kadın, daha sonra kızının başını bir poşete koyarak sokağa çıktı.

Yolda çırılçıplak elinde poşetle yürüyen kadını görenler durumu polise bildirdi. Polis ekipleri Pianova'nın önünü keserek durdurmak istediğinde kadın bu sefer polisleri de tehdit etti. Kısa süren tartışmanın ardından elindeki poşeti bırakan kadın polise teslim olurken, polis ekipleri poşetin içini gördüklerinde dehşete düştü. İfade işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen kadının mahkeme salonunda da hakimleri tehdit ettiği, buradan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.