İzlanda'da Tuvalet Fırçasını Tutan Kişi Meğer..

İzlanda 'da meydana gelen olay sonrası , Emre 'ye mikrofon gibi tuvalet fırçası uzatan kişi hakkında detay ortaya çıktı.

İzlanda'da Tuvalet Fırçasını Tutan Kişi Meğer..

İzlanda 'da milli takımımız bir skandallla karşı karşıya kaldı.

Önce 3.5 saat pasaport kontrolü arama gibi bahanelerle bekletilen oyuncularımıza , daha sonra tuvalet fırçalı çirkin saldırı yapıldı. Bu saldırı sonrası İzlandalı oyuncu Elmar Bjarnason bir açıklama yaptı ve Türkiye 'ye destek oldu. 

SABAH Spor'a açıklamada bulunan  Bjarnason, şunları söyledi:

"Bunun neden olduğunu bilmiyorum ancak bazı söylenenlere göre Konya havaalanı, İzlanda'da kayıtlı bir havaalanı değilmiş ve böyle bir zorunlu kontrol yapılması gerekmiş. Ancak ben buna inanmıyorum. Oraya gelenlerin Türk Milli Takımı futbolcuları olduğunu bilmeleri gerekiyordu. Eğer bu olay havaalanı kuralları ile alakalı bir şey değilse, İzlanda halkı bir futbol maçı nedeniyle insanlara farklı davranılmasını onaylamaz. Bu hiç adil olmaz ve hiç kimse tarafından hoş görülmeyecektir."

"Birçok kişi o fırçalı adamın turist olduğunu söylüyor fakat eğer o bir İzlandalı ise, kesinlikle İzlanda'yı temsil etmiyor ve burada kimse o yaptığı hareketi onaylamıyor. Bu hiç saygılı bir davranış değil."

TÜRKİYE'Yİ VE TÜRK İNSANINI ÇOK SEVİYORUM

"İzlanda'da herkesin Türk insanına ve Türk Milli Takımı futbolcularına çok büyük saygı duyduğunu düşünüyorum. Umarım güzel bir maç olur ve son zamanlarda oynadıkları güzel futbolu oynamaya devam ederler. Ülkenizi ve Türk insanını çok seviyorum. Onlar bana ve aileme her zaman kendilerinden biriymiş gibi davrandı..."

İZLANDA MEDYASINDAN DEĞİL

İzlanda kanadından "O fırçalı kişi İzlanda medyasından değil.” açıklaması gelirken fotoğraftaki kişinin bir Youtuber olduğu iddia edildi.

GÖRÜNTÜLERİ YAYIMLAMASI BEKLENMİYOR

Skandala imza atan kişinin büyük tepkilerin ardından çekimlerini yayınlaması beklenmiyor fakat kim olduğu merak konusu...

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA