İranlı Hulk Kafes Dövüşünde

Devasa vücudu nedeniyle İranlı Hulk olarak bilinen Sajad Gharibi, ABD 'de düzenlenecek Bare Knuckle Fighting Championship'a davet edildi.

İranlı Hulk Kafes Dövüşünde

İranlı Hulk ABD 'ye gidiyor.

Sosyal meyda platformu İnstagram üzerinde 450 binden fazla takipçisi olan İranlu Hulk hakkında son dakika haberi. 184 cm ve 165 kilo olan, kasları ile çizgi roman kahramanı Hulk 'a benzetilen Sajad Gharibi, devasa vücudu ile dikkatleri çekiyor. Edinilen bilgilere göre  Gharib, Amerika'da düzenlenen Bare Knuckle Fighting Championship' e  katılacak.

KAFESTE DÖVÜŞ YAPACAK

MMA Fighting haber sitesinin son dakika olarak aktardığı bilgide İranlı Hulk 'ın 2020 yılında şampiyonada boy göstereceğini duyurdu. 

Şampiyonanın Başkanlık görevini yapmakta olan David Feldman, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "İran ABD'ye karşı: Üçüncü Dünya Savaşı adıyla bir gösteri düzenleyeceğiz. Gharibi bizim tam anlamıyla sahip olduğumuz en büyük imza. 'İranlı Hulk'tan gerçekten çok, çok büyük şeyler bekliyoruz" dedi.

NASIL BÖYLE OLDU?

27 yaşında olan ve devasa vücudu ile dikkatleri üzerine çeken , tüm Dünyada büyük ses getiren Gharibi, üne kavuşma süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, "Buşehr Üniversitesi'nde işletme ekonomisi diploması aldım. Şimdi de bir emlak şirketinde çalışıyorum. Ancak başlıca uğraşım spor. 10 yıldır 'powerlifting' sporuyla uğraşıyorum. İnternetteki popülerliğim bir yanlış anlaşılma sonucunda gelişti. İnsanlar beni DEAŞ militanı sanıp 'DEAŞ'lı cellat' olarak nitelendirdi. Fakat daha sonra bir İngiliz gazetesi hakkımda 'Hulk yaşıyor' başlığıyla bir haber yaptı. Bu haber insanlar arasındaki imajımı değiştirdi. O zamandan beri basın hakkımda iyi haberler yapıyor, dünyada olumlu anlamda bir ün kazandım." dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Günde 4-5 öğün yemek yiyorum, ancak kilo almam gerektiği zamanlarda bu 7-8'e çıkıyor. Ben de her İranlı gibi besleniyorum, ancak genetik olarak böyle bir yapım var. Dedem de böyle iri biriydi" sözleriyle açıklamıştı."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA