iPhone 6 Şeklinde Mezar Taşı

Akıllı telefon aşığı olan bir kızın mezarına, çok sevdiği iPhone 6 model şeklinde bir mezar taşı dikildi.

iPhone 6 Şeklinde Mezar Taşı

Sonunda bunu da gördük.. Rusya'da İPhone model telefonunu çok seven genç bir kız, iPhone 6 model telefonun şeklinde bir mezar taşı yaptırdı.

Edinilen bilgilere göre, Rusya' nın Ufa kentinde sıra dışı bir mezar taşı yapıldı. Kentin Güney bölgesined bulunan Mezarlıkta görülen manzara herkesi şaşkına çevirdi. 2 yaşında olduğu öğrenilen Rita Raisovna isimli genç bir kızın mezarı üzerine, hayranı olduğu ve çok sevdiği iPhone 6 marka telefonu şeklinde bir mezar taşı dikildi. Siyah granit ile hazırlanan bu mezar taşının üzerindeki ekran kısmına da ölen kızın telefonuyla çektirdiği bir fotoğrafı, adı, doğum tarihi ve ölüm yıl dönümü gibi temel bilgilere yer verildi.

MEZAR TAŞINDA HER AYRINTI DA VAR

Telefon şeklinde yapılan mezar taşında her türlü ayrıntı da var. Akıllı telefon şeklinde yapılan mezar taşının yan tarafında ses kontrolleri, arka panelde bir kamera ile Apple logosu ve marka adı gibi diğer detaylara da yer verildi. Hayatını kaybeden kızın ailesi ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak yapılan araştırmalarda , söz konusu mezar taşının en az 1800 dolara yaptırıldıuğı belirtiliyor.

Öte yandan Rusya’da bu gibi sıra dışı kabir taşlarının Novosibirsk bölgesinde de yapıldığı ve son dönemlerde popüler olduğu ortaya çıktı.

Kamubulteni.com  | Ankara