İğrenç Olay! Salgına Rağmen Sokak Ortasında Cinsel İlişkiye Girdiler

Tüm dünyada yeni tip koronavirüs tehditi görülürken, Avrupa'da en fazla etkilenmesi beklenen İngiltere'nin başkentinde Buckingham sarayının hemen karşısında iğrenç bir olay meydana geldi. Buckingham Sarayı'nın hemen karşısındaki alana geçen bir çift burada cinsel ilişkiye girerken, olay yerine giden İngiliz polisi çifte, "Salgın var sosyal mesafenizi koruyun" uyarılarında bulundu.

İğrenç Olay! Salgına Rağmen Sokak Ortasında Cinsel İlişkiye Girdiler

Yeni tip koronavirüs pandemisinden Avrupa'da en fazla etkilenmesi beklenen ülkelerden İngiltere'de her geçen gün ilginç bir olay meydana geliyor. Londra'daki Buckingham Sarayı'nın karşsıındaki alanda cinsel ilişkiye giren çifti yakalayan polis ekipleri, gözaltına almak yerine çifti uyararak, "Salgın var sosyal mesafenizi koruyun" uyarısında bulundu.

Birdcage Walk'taki kaldırımların hemen yanında ilişkiye giren çifti yoldan geçenler polis ekiplerine şikayet ederken, İngiltere'nin en çok okunan gazetelerinden The Sun'a konuşan görgü taknıkları, olayı Kraliçenin görmesi halinde öfkeden çılgına döneceğini, Buckingham Sarayı'nın gölgesinde tıpkı bir hayvan gibi davranan çiftin ceza alması gerektiğini söyledi.

Yaşananları telefonla kayıt altına alan 27 yaşındaki bir bisikletli ise, "15 dakika boyunca yakınlaştılar ve daha sonra kadın adamın üzerine çıkarak cinsel ilişkiye girdiler. Ben doğrudan onlara baktım ama hiç rahatsız olmadılar. Sonra da onları kameraya çektim" ifadelerini kullandı.