İğrenç Olay! Kadın Öğretmen, 18 Yaşındaki Öğrenciyi Eve Davet Edip Üçlü İlişkiye Girdi

Avustralya'da yaşayan 40 yaşındaki evli voleybol öğretmeni Joyce Churchwell, bir uygulama üzerinden sohbet ettiği 18 yaşındaki öğrencisini evine davet etti. Joyce ve evde bulunan arkadaşı olduğu öğrenilen ismi açıklanmayan diğer kadın , 18 yaşındaki öğrenciyle burada ilişkiye girdi.

İğrenç Olay! Kadın Öğretmen, 18 Yaşındaki Öğrenciyi Eve Davet Edip Üçlü İlişkiye Girdi

Kadın öğretmen olaydan sonra tecavüz suçlamasıyla tutuklandı.

Eşinin evde olmadığı sırada , arkadaşı ve öğrencisiyle üçlü ilişkiye giren Joyce hakkında okul yönetimi de harekete geçerken, kadının işten atıldığı öğrenildi. Durumun polise intikal etmesiyle hakkında soruşturma açılan Joyce, daha sonra tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.

YASALAR GEREĞİNCE YAŞI TUTSA DA ÖĞRENCİYLE İLİŞKİSİ "TECAVÜZ" SAYILIYOR

Yeni iş haberleri yayımlandı. Ortaöğretim mezunlarından kamu personeli alımı haberinin detayları ve sadece iş haberlerine göz atmak için TIKLA VE ÜCRETSİZ KATIL.

Kadın-erkek diğer adaylarla arkadaşlık kurup bilgi alışverişinde bulunmak için uygulamayı indir. TIKLA VE İNDİR.

Avustralya'daki yasalara göre rıza yaşı 16 olmasına rağmen, bir öğretmenin 16 yaşından büyük öğrencisi ile ilişkiye girmesi tecavüz olarak kabul ediliyor. Joyce'nin çalıştığı lisenin yetkilileri ise olayın adli makamlara intikal ettirildiğini polis ile olay hakkında koordineli çalışıldığını söyledi.

18 yaşındaki öğrenciyle ilişkiye giren diğer kadının öğretmen olmaması nedeniyle ilgili yasalar gereğince tecavüz suçlamasına muhattap olmadığı ve hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.