Flaş.. Cemal Kaşıkçı'yı Kimin Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. New York Times, Kaşıkçı'yı kimin öldürdüğünü yazdı.

Flaş.. Cemal Kaşıkçı'yı Kimin Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Cemal Kaşıkçı'yı öldüren kişi belli oldu iddiası !!

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı, Suudi Arabistan 'ın İstanbul Konsolosluğuna girdi ve ondna bir daha haber alınamadı. Suudi Arabistan'dan gönderilen özel bir tim tarafından vahşice öldürüldüğü iddia edilen Cemal Kaşıkçı hakkında Trump, önceki akşam yaptığı açıklamada ölmüş olabileceğini söyledi. 

Bu açıklamanın ardından Amerikan New York Times gazetesi, Suudi Arabistan’ın gazeteci Cemal Kaşıkçı  Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın üst düzey danışmanı olan ve istihbarat yetkilisi olduğu öğrenilen General Ahmed el Assiri’yi sorumlu tutmaya hazırlandığını yazdı. Gazetete yer alan habere göre, Suudi Arabistan yönetimi, General Assiri’nin Muhammed bin Selman’dan Kaşıkçı’yı yakalaması için sözlü yetki aldığını ancak Assiri’nin bu yetkiyi ya yanlış anlayarak ya da yetkilerini aşarak gazeteciyi öldürdüğünü dile getirecek. 

PLANLARDAN HABERDAR

Arabistan 'ın planlarından haberdar olduğu yazan gazete, 3 kaynağa dayandırdığı haberinde, Suud yönetiminin Prens Selman’a yakın isimlerden General Assiri’yi Kaşıkçı’nın ölümünden sorumlu tutmaya hazırlandığını öne sürdü.

Gazeteye göre kaynaklar, "Suudi yöneticilerin, General Assiri’nin Muhammed bin Selman’dan Kaşıkçı’yı yakalaması için sözlü yetki aldığını ancak Assiri’nin bu yetkiyi ya yanlış anlayarak ya da yetkilerini aşarak gazeteciyi öldürdüğünü söyleyeceklerini" söyledi.

Kamubulteni.com  |  Ankara