FETÖ Elebaşı Ölüm Döşeğinde

Son dakika haberi: Sabah Gazetesi, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen 'ın sık sık doktor değiştirdiğini , örgüt mensuplarının Gülen 'in cenazesini bile planladıklarını aktardı.

FETÖ Elebaşı Ölüm Döşeğinde

Sabah Gazetesi: FETÖ elebaşı ağır hasta.

Hain darbe girişimini yapan terör örgütü FETÖ 'nün elebaşı Fetullah Gülen hakkında bilgilere Sabah Gazetesi 'nin Özel İstihbarat Bölümü ulaştı. Birimin  bazı güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre , FETÖ 'nün tüm yapılanmasının teker teker deşifre edilmesi sonrası FETÖ elebaşının hastalığının daha da arttığı ,  Gülen 'in sürekli doktor değiştirdiği ve hava alması için sürekli balkona çıkarıldığı bildirildi. 

Sabah Gazetesi İstihbarat ekibi, kaynakları aracılığıyla Gülen 'in fotoğraflarına da erişmiş. Söz konusu haberde örgüt elebaşının yakınları ile görüşmeyi de kestiği, bu durumun ise yakınlarını çok üzdüğü bildirildi. 

BASUR OLMUŞ

FETÖ'nün sözcüsü Osman Şimşek'in  'başarılı bir ameliyat geçirdi' tweeti sonrası , o ameliyatın basur ameliyatı olduğu ileri sürüldü. 

Öte yandan elebaşı gülen 'in cenaze planının da yapıldığı , hatta ölmesi sonrası örgütün nasıl bir yol izleyeceği de görüşülüyormuş.

İşte Sabah Gazetesi 'nin ulaştığı o görüntüler.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: https://www.sabah.com.tr/gundem/2019/11/07/feto-elebasi-agir-hasta-surekli-doktor-degistiriyor