Eşini-2 Yaşındaki Kızını ve 11 Aylık Oğlunu Vahşice Öldürdü

Balıkesirli Samet A isimli kişi, boşanmak isteyen Kırşehirli Tuğba A'yı ve 2 yaşındaki kızını bıçaklayarak katletti. Cani baba daha sonra 11 aylık oğlunu boğarak öldürdü.

Eşini-2 Yaşındaki Kızını ve 11 Aylık Oğlunu Vahşice Öldürdü

Korkunç olay: Eşini 2 yaşındaki kızını ve 11 aylık oğlunu katletti.

Avusturya 'nın başkenti Viyana 'nın güneyinde bulunan  Baden bölgesindeki Kottingbrunn kasabasında feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre  31 yaşındaki Samet A. isimli kişi, 29 yaşındaki eşi Tuğba ve iki yaşındaki kızı Tuana 'yı bıçaklayarak katletti.  Cinnet getiren  cani koca Samet A. eşi ile kızını bıçaklayıp öldürdükten sonra 11 aylık oğlu Selman' a da saldırdı ve onu boğdu.

Sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırılan 11 aylık bebek, burada yaşam savaşını kaybetti ve önceki gün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Samet A., cinayetlerden sonra polisi arayarak, olayı haber verdi ve bölgeye gelen ekiplere teslim oldu.

AİLEMİ ÖLDÜRDÜM

Önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen olayda , polis ekiplerini arayan Samet A. isimli kişi, "Ailemi öldürdüm" diyerek kendini ihbar etti.

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye polis ve ilkyardım ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede Tuğba A.' nın ve 2 yaşındaki Tuana 'nın yerde hareketsiz şekilde durduğunu gördü. Hemen müdahale eden ekipler, anne ile kızını hayata döndürmek için uzun süre uğraştı ancak başarılı olamadı. 

Babanın , eşi ile kızını defalarca bıçakladığı , yerdeki kanlar ve anne ile kızının vücudundaki yara izlerinden görüldü. 

BOŞANMAK İSTİYORDU

Balıkesirli olduğu öğrenilen Samet A. polis ekipleri tarafından  tutuklandı. Kırşehirli olduğu öğrenilen Tuğba A. 'nın, eşinden boşanmak istediği için aile arasında kavga yaşandığı iddia ediliyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA