Erdoğan'dan Flaş Açıklama: "Bunlar Haindir , Bunlar Alçaktır"

Kırgızistan ziyareti kapsamında Manas Üniversitesi 'ne giden Erdoğan, burada düzenlenen fahri doktora törenine katıldı.

Erdoğan'dan Flaş Açıklama: "Bunlar Haindir , Bunlar Alçaktır"

Manas Üniversitesi’nde düzenlenen fahri doktora törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Kırgızistan 'da meydana gelen değişime değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şu şekilde başladı:

"İlk burayı ziyarete geldiğimde buraların alışveriş yerlerinde satın alacak bir şey bulamazdınız. Öyle bir durum vardı. Bunlar bizim için tarih oldu. Şimdi bir diriliş var. Ama bizim için yeterli değil. Daha iyi olacak. İlk günkü heyecanla biz Kırgızistan’ın yanındayız."

FETÖ AÇIKLAMASI: BUNLAR HAİNDİR , BUNLAR ALÇAKTIR

Açıklamasının devamında terör örgütü FETÖ 'nün faaliyelerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Biz ilişkilerimizi FETÖ gölgesinde kurtararak önümüzdeki dönemde daha da geliştirmeye kararlıyız. Bunlar hain bir örgüttür. 15 Temmuz’da bize darbe yapanlar Allah göstermesin yarın aynı şeyi burada da yaparlar. Bunlar haindir, bunlar alçaktır."

DAMDAN DÜŞEN OLDUĞUMUZ İÇİN...

FETÖ 'nün 15 Temmuz 'daki hain kalkışmasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynısını burada da yapabilirler dedi ve kendilerinin damdan düşen olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Biz damdan düşen olduğumuz için kardeşlerimizi uyarıyoruz. Bunlar askeri de polisi de üniversiteyi de yargıyı da ele geçirirler. Bir gece ansızın umulmadık şeyler olur. Bunlar iradelerini Pensilvanya’ya teslim etmiş olabilirler bizim irademiz sadece Allah’ın elindedir. Bunu başardığımızda önümüzde çözülemeyecek sorun olmadığına yürekten inanıyorum."

Kamubuteni.com | Ankara