Elon Musk, Oğluna "X Æ A-12 Musk" Adını Verdi (Anlamı Ne?)

Elon Musk, çocuğunun adını açıkladı. Ciddi mi yoksa öylesine söylenmiş bir söz olduğu henüz bilinmese de Musk, oğluna "X Æ A-12 Musk" adını verdiğini söyledi.

Elon Musk, Oğluna "X Æ A-12 Musk" Adını Verdi (Anlamı Ne?)

Elon Musk 'ın çocuğuna koyduğu isim gündem oldu.

SpaceX adlı şirketin  kurucusu ve Tesla Motors ile PayPal 'ın kurucu ortaklarından olan , açıklamaları, atılımları ve yenilikleri ile son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Elon Musk, müzisyen eşi Grimes 'ın erkek bir bebek dünyaya getirdiğini dünyaya açıkladı.

İlk olarak doğuma girdiğini yazan Elon Musk, bir kullanıcı bebek ile anneden haber olup olmadığı sordu. Bu soruya Musk, Anne ve bebek iyi şeklinde cevap verdi. Bir fotoğraf da paylaşan Elon Musk 'un 5 çocuğu daha var. 

Gerçek adı Claire Boucher olan Grimes ile 2018 yılından beri birlikte olan Elon Musk, daha önce üç defa boşandı:

48 yaşındaki Musk 'un daha önce yaşadığı birlikteliklerden 5 çocuğu oldu. Toplamda 5 oğlu olan Musk 'un yeni çocuğu dünyaya geldi.

32 yaşındaki Grimes, ilk kez anne oldu. Çift, bebek beklediklerini ocak ayında Instagram'dan yaptıkları bir paylaşımla duyurmuştu.

BEBEĞİN İSMİ

Elon Musk, bir takipçisinin bebeğin adını sorması üzerine bebeğin adını açıkladı. Ancak bu isim sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında oldu. Elon Musk, çocuğuna "X Æ A-12 Musk"  adını verdi

Adın ciddi ciddi bu olup olmadığı anlaşılmazken, bunun şifrelenmiş bir ifade olduğu yorumları da yapıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA