Cinsel Organı 2 Cm Olan Genç Kadın, Doktora Gittiğinde Bir Şok Daha Yaşadı

Avustralya'da yaşayan 32 yaşındaki Amanda Jones isimli kadın, 2003 yılında normal kadınlar gibi adet görmeyince doktora gitti.

Cinsel Organı 2 Cm Olan Genç Kadın, Doktora Gittiğinde Bir Şok Daha Yaşadı

Yapılan incelemelerde Jones'ın cinsel organının iki santim olduğu ve rahminin olmadığı görülünce Amanda'nın annelik hayalleri de suya düştü.

Cinsel organının yapısından dolayı hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacağını öğrenenen Amanda, önce vücudundan nefret edip ölümü bile düşündü fakat daha sonra vücuduyla barışık olmaya karar verdi. Göğüsleri yaşıtları gibi normal ölçülerde olmasına rağmen Amanda , arkadaşları gibi adet görmeyince doktora gitti.

Yapılan muayenelerde Jones'ın 5000 kadında bir görülen bir hastalığa MRKH sendromuna sahip olduğu kaydedildi. Ameliyat olmak yerine kendini olduğu gibi kabul etme kararı alan Amanda, cinsel organının çok küçük olması nedeniyle birçok sıkıntı yaşadığını fakat bu duruma artık alıştığını, söyledi.

Nişanlısı ve üç köpeği ile yaşayan genç kadın, kendini olduğu gibi kabul ettiğini, bu yüzden ameliyat olmayı aklından geçirmediğini söyledi.