Bu Restoranda Aptalca Soru Sorandan Ekstra Para Alıyorlar

ABD'de bir restoranda , fişte yer alan ekstra ödeme dikkatleri çekti. Sosyal medya üzerinde dolaşan fotoğrafta aptalca soru kısmı dikkatleri çekti.

Bu Restoranda Aptalca Soru Sorandan Ekstra Para Alıyorlar

ABD'de ilginç olay: Aptalca soruya ek para aldılar.

ABD 'de bir restoranda yemek yiyen kişi, hesabı istedi. Ancak bu kişi, restoran yetkililerine 'aptalca soru' sorması nedeniyle ekstra para verdi. 

ABD’de Tom’s Diner ismiyle ün salmış bir restoran, 20 yıldır bir uygulama yapıyor. Restoran, müşterilerden sık sık sorular geldiğini ve bu soruların aptalca olduğunu söyleyerek fişe bir madde daha ekledi.

Restoran, aptalca olduğunu düşündüğü sorular için müşterilerin fişine ekleme yapıyor ve müşteriler , restoranın tabiri ile 'aptalca soru' başına para veriyor. 

Sosyal medya üzerinde paylaşılan fişte, aptalca soru diye yazıldığı ve karşısında 0,38 dolarlık ödeme olduğu görüldü. 2,24 TL 'ye tekabül eden ödemeyi müşteri , 'aptalca soru' sorduğu için ödeyecek. 

Reddit hesabında bu fişi paylaşan Humblemangoes, bu ücretin yanında ‘aptalca soru’ yazdığını gösterdi. Söz konusu fotoğraf kısa süre içinde yayıldı ve çokça paylaşım aldı. 

Tom’s Diner adlı restoran , menüsünde de bu durumu belirtmiş. Menüde her aptalca soru için müşterilerin 0,38 dolarlık bir ödeme yapacağı belirtilmiştir. 

Öte yandan menüde başka ilginç ve esprili şeyler de yer alıyor. 

Menüye bakıldığında sağlıklı seçenekler kısmında , bir sonraki öğününüzü yemeyin paranız cebinizde kalsın ifadesi yer almakta , diğer seçenekte ise sonraki öğüne , EVE YÜRÜ yazıyor. Bu seçeneğin karşısına ise ücret olarak PAHA BİÇİLMEZ yazıyor. 

Restoranın genel müdürü Hunter Laundry konu ile ilgili yaptığı açıklamada  “Eğlenceli olmak istiyoruz. Bugünün dünyasında işleri hafif tutmak en iyisi”  dedi ve işlerine eğlence katmak için bu ssitemi uyguladıklarını , müşterilerin de bundan memnun olduğunu söyledi.

Laundry , aptalca soru seçeneğinin 20 yıldır menülerinde olduğunu söyledi.

Peki siz, gittiğiniz restoranda böyle bir şey olsun ister misiniz? Aşağıdaki yorum kısmına bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz?