Arnavutluk'ta Bir Deprem Daha: Ölü ve Yaralılar Var-İşte İlk Görüntüler

Son dakika haberi: Arnavutluk 'ta deprem medyana geldi. 6.4 'lük deprem sonrası bir deprem daha meydana geldi. Bölgede ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Arnavutluk'ta Bir Deprem Daha: Ölü ve Yaralılar Var-İşte İlk Görüntüler

Son dakika : Arnavutluk 'ta deprem oldu.

Bugün sabah TSİ 5,54 'te meydana gelen depremin büyüklüğü 6.4 olarak açıklandı. Bu deprem sonrası bir deprem daha meydana geldi. 5.3 'lük artçı deprem sonrası bölgede çok sayıda bina yıkıldı ve enkaz altında çok sayıda kişi kaldı. 

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi Arnavutluk'ta merkez üssü başkent Tiran'ın 34 km kuzeybatısı olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

YEREL SAATLE 3.54 'TE

TSİ 5,54 'te, A:rnavutluk yerel saatine göre  03:54'te meydana gelen deprem yerin 10 km altında oldu.  Deprem sebebiyle çok sayıda binada hasar oluştuğu ve enkaz altında kalanlar olduğu bilgisi geliyor.

Arnavutluk nerede, nüfusu ve dini nedir? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

AFAD 'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), tarafından depremin büyüklüğü 6.2, derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi.

İKİ ÖLÜ

Arnavutluk Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada bir kişinin panik sebebiyle balkondan atladığı , bir kişinin ise enkaz altında kalması nedeniyle yaşamını yitirdiği bilgisi verildi.

2 kişi hayatını kaybederken 150 kişi yaralandı.