Arkadaşını Öldüren Youtuber Arif Gökçek Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Tatil için gittiği KKTC'de Girne'de denize düşerek kaybolduğu açıklanan Halil Karakız'ın katil zanlısı 25 yaşındaki Youtuber Arif Gökçek, cinayet suçlamasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arkadaşını Öldüren Youtuber Arif Gökçek Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Arif Gökçek'in mahkemede cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. KKTC'de mahkemeye çıkarılan Youtuber Gökçek, tutuklu yargılanmak üzerine cezaevine gönderilirken, cinayete kurban giden Karakız'ın babası Mehmet Karakız, oğlunun alacak verecek meselesinden dolayı katledildiğini öne sürmüştü. 5 Aralık'ta Girne'de meydana gelen olaya dair detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Tatil için Kahramanmaraş'tan Girne'ye giden Halil Karakız sabah saatlerinde Arif Gökçek ile birlikte Girne Antik limanına gitmiş, burada ikili arasında bilinmeyen nedenle bir tartışma çıktığı, tartışmanın uzaması üzerine Gökçek'in Karakız'ı öldürüp daha sonra denize attığı öne sürülmüştü. Kısa sürede polis ekiplerince gözaltına alınan Youtuber, çıkarıldığı mahkemede Karakız'ın kendisine küfür ettiğini, bunun üzerine eline geçirdiği taşla başına vurduğunu ve denize attığını söyledi.

Gökçek'in, "Olay günü Karakız bana küfür etti. Sonrasında tartışma çıktı. Liman'ın mendireğinde bulunan kayalıklarda kavga ettik. Ben de, Karakız'ın kafasına taşla vurdum." şeklinde konuştuğu belirtildi.

Mahkeme yargılamanın tutuklu sürmesine karar vererek duruşmayı ileri tarihe erteledi.