21 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeni Annesini Vahşice Katledip, İç Organlarını Söktü! Bununla Kalmayıp, Erkek Arkadaşıyla...

Moldova'da sosyal medya fenomeni Anna Leikoviç, uyuşturucu madde için tartıştığı annesini vahşice katletti.

21 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeni Annesini Vahşice Katledip, İç Organlarını Söktü! Bununla Kalmayıp, Erkek Arkadaşıyla...

Leikoviç isimli genç fenomen, annesini defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra iç organlarını çıkardı. Moldova'nın Komrat kentinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 

21 yaşındaki Sosyal medya ünlüsü Anna Leikoviç, 40 yaşındaki annesi Praskovya Leikovic'i vahşice öldürdü. Yerel medyada yer alan habere göre, anne ve kızın arasında uyuşturucu madde nedeniyle tartışma çıktı. Öfkeyle mutfağa yönelen Anna, burada eline geçirdiği bıçakla annesini defalarca bıçakladı.

Praskovya Levkovic kanlar içerisinde yere yığılırken, genç fenomen annesini iç organlarını deşti. İşkenceye de uğrayan Praskavya olay yerinde hayatını kaybetti.

Soğunkanlı katil, bu kadarıyla kalmayarak, annesinin cesedini evde bırakıp erkek arkadaşıyla birlikte olmak için evden ayrıldı. Tıp öğrencisi olduğu belirtilen genç kızın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve annesinin tedavi için Almanya'da çalıştığı kaydedildi.