14 Yaşındaki Erkek Çocuğa 1 Yıl Boyunca Cinsel İstismarda Bulunup Videosunu Çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde meydana gelen iğrenç olay ABD Basınına bomba gibi düştü. 22 yaşındaki bir kadının 14 yaşındaki bir erkek çocuğuna 1 sene boyunca cinsel istismarda bulunduğu, bu anların videosunu çektiği belirtilen kadın, uyuşturucu kuryeliği yapması için çocuğa videoları gerekçe göstererek şantajda bulundu.

14 Yaşındaki Erkek Çocuğa 1 Yıl Boyunca Cinsel İstismarda Bulunup Videosunu Çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de kan donduran bir olay meydana geldi. İrabelis Carraazana isimli bir kadın 14 yaşındaki erkek çocuğa 1 sene boyunca cinsel istismarda bulundu. Sabıka kaydı hayli kalabalık olan kadın an itibariyle silah bulundurmaktan tutuklu bulunuyor. Cinsel istismar iddialarıyla da yargılanmasına başlanan kadının 14 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu, bu anların videosunu çektiği, daha sonra çocuğu ilgili görüntülerle tehdit ederek uyuşturucu şebekesine dahil ettiği belirtildi.

Polis merkezine giderek şikayetçi olan çocuk, Carazzana'nın defalarca kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, uyuşturucu satmaya zorladığını, çete üyeleriyle görüştürdüğünü söyleyerek telefonundaki mesajları gösterdi. Polis merkezindeki yetkililer pedofili kadının telefonunda suçlamaları güçlendirecek bir çok delile ulaştı. Ele geçirilen mesajlarda, pedofili kadının 14 yaşındaki çocuğa bir uyuşturucu ticareti esnasında parayı alamadığı için kızdığı da görüldü.

Dedektiflerin soruşturmayı derinleştirmesi üzerine Miami'de faaliyetlerini yoğunlaştıran bir çetenin de bir çok bilgisine ulaşıldı.

K.BULTENİ - DIŞ HABERLER