1 Dolara Ev Satın Aldılar! Koronavirüs Karantinasında Mahsur Kaldılar

İtalya'daki küçük kasabalardan 1 dolar karşılığında oturma izni alarak ev sahibi olan Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları, kovid-19 salgını nedeniyle İtalya'da mahsur kalmış durumda.

1 Dolara Ev Satın Aldılar! Koronavirüs Karantinasında Mahsur Kaldılar

Yeni tip koronavirüs dünyaya ölüm saçmayı sürdürürken, dünyanın en yoğun ölüm ve vaka görülen ülkelerinden İtalya'da ücra köy ve kasabalardan 1 dolara ev satın alan amerikalılar ülkede zorunlu karantinada kalmış durumda. Emlak uygulamasıyla 1 dolara satın alınabilen italyan tarihi evler, anlaşma gereği alıcı tarafından ülkenin mimarisine uygun şekilde restore edilmek durumunda.

EV RESTORASYONU İÇİN GİTTİKLERİ İTALYA'DA MAHSUR KALDILAR

İtalya'dan ev alan ABD vatandaşları, evlerini restore etmek için yeni tip koronavirüs salgını öncesi İtalya'daki ücre köylerde bulunan mülklerine gittiler.  Salgın yayılmaya başlayınca İtalya'daki restore etme amacıyla gittikleri evde kalan aileler, henüz restorasyonunu tamamlayamadıkları evlerinde yaşamak zorunda kaldılar. Zaman kavramını yitirdiklerini söyleyen ABD'li vatandaşlar, salgının bitiminden sonra evlerine dönmeyi bekliyor.

İtalyan basınında yer alan haberlerde, 45 amerikalının bölgeden ev satın aldığı ve anlaşma gereği bu evleri restore etmek için köylerde blunduğu yer aldı.