ÖSYM, 2020 DGS Soru ve Cevaplarını Yayımladı

Son dakika haberi: ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2020 yılı DGS sınav soru ve cevaplarının erişime açıldığına yer verildi.

ÖSYM, 2020 DGS Soru ve Cevaplarını Yayımladı

Son dakika : DGS soru ve cevapları açıklandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında dün yapılan DGS 'nin soru ve cevaplarının yüzde 10 'luk kısmının erişime açıldığına yer verildi.

İşte ÖSYM'den gelen DGS duyurusu:

"09 Ağustos 2020 tarihinde uygulanan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine  Dikey Geçiş Sınavının (2020-DGS) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının % 10’u  aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI"

2020-DGS Temel Soru Kitapçığı ve Yanıtları (% 10)

DGS'de kaç soru kaç doğru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.