DGS Soruları ve Cevap Anahtarı Yayımlandı - 2019 DGS Yorumları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) , 30 Haziran 2019 DGS soruları ve cevap anahtarı duyurusunu yayımladı. Gün içerisinde siz değerli ziyaretçilerimizle DGS soruları ve cevap anahtarının ÖSYM tarafından yayımlanabileceği haberini paylaşmıştık.

DGS Soruları ve Cevap Anahtarı Yayımlandı - 2019 DGS Yorumları

DGS Soruları ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) , 30 Haziran 2019 DGS soruları ve cevap anahtarı duyurusunu yayımladı. Gün içerisinde siz değerli ziyaretçilerimizle DGS soruları ve cevap anahtarının ÖSYM tarafından yayımlanabileceği haberini paylaşmıştık. ÖSYM, daha önceki sınavlarda olduğu gibi alışkanlıklarını bozmayarak bugüne ait sorular ve cevap anahtarı duyurusunu yayımladı. Adaylar sınav soruları ve cevap anahtarına ais.osym.gov.tr adresinden erişim sağlayabilecekler.

ÖSYM resmi duyurusunda ayrıca şu ifadeler yer aldı: 

30 Haziran 2019 tarihinde uygulanan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine  Dikey Geçiş Sınavının (2019-DGS) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının % 10’u  aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 30 Haziran 2019 tarihinde saat 14.10’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


2019-DGS Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (%10)

YORUMLAR

2019 DGS ile ilgili yorumlarınızı sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Sizce sınav kolay mıydı, zor muydu