DGS Sonuçları da Erken Açıklanacak mı? Tercihler Ne Zaman?

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında ALES 'in 4 gün erken açıklandığına yer verildi. Peki DGS sınavının sonucu ne zaman açıklanacak. İşte detaylar.

DGS Sonuçları da Erken Açıklanacak mı? Tercihler Ne Zaman?

DGS sonuçları da erken açıklanacak mı?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından erken bir duyuru yayımlandı. Normal takvime göre 7 Eylül 2020 günü açıklanması planlanan ALES 'in sonuçları bugün açıklandı. Sınavdan 4 gün önce ALES sonuçlarının açıklanması sonrası DGS 'ye giren aday, sınav sonucunun erken açıklanıp açıklanmayacağını araştırmaya başladı.

DGS SONUÇ TARİHİ

9 Ağustos 2020 günü sınav tek oturum şeklinde yapıldı. saat 10,15 'te başlayan sınav 12,45 'te sona erdi ve sınav sonuçları için bekleyiş başladı. :ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında DGS sonuçlarının 9 Eylül günü açıklanacana yer verildi.

ERKEN AÇIKLANACAK MI?

ALES sonuçlarının erken açıklanması sonrası geçen ay sınava giren DGS'liler sınav sonucunun erken açıklanıp açıklanmayacağını araştırmaya başladı. Bu konuda henüz bir net bilgi yok. Sonuç duyurusu geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN