Mansur Yavaş Gökçek'ten Özür Diledi

Ankaa Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek 'ten özür diledi. Mansur Yavaş , Gökçek 'in yalan söylüyor sözlerine cevap verdi.

Mansur Yavaş Gökçek'ten Özür Diledi

Mansur Yavaş Gökçek 'ten özür diledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir son dakika açıklaması yaptı. Yavaş yaptığı açıklamada , Ankara 'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 'in döneminde yapılanlara değindi.  Yavaş  , Belediye Meclis toplantısında  geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada, SOS Vakfı'na 13, Korkutata ailesine 110, Ankaraspor 9, Keçiörengücü'ne ise 28 otopark verildiğini söyledi.

Bu sözler sonrası açıklama yapan ve bunun yalan olduğunu söyleyen Gökçek 'e Mansur Yavaş 'tan cevap geldi.

ÖZÜR DİLEDİ

Mansur Yavaş yaptığı son dakika açıklamasında Gökçek'ten özür diledi ve "Sadece otopark değil, büfeler de verilmiş!" diyerek şunları söyledi: "Yalan değil ama yanlış var, söz konusu vakıflara otoparklara ek birçok işletme de verilmiş"

"Şimdi ben bir özür dileyeceğim. SOS Vakfı 13, Korkutata ailesi 110, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor 9, Keçiörengücü 28 otopark aldı demiştim. Gökçek beni yalancılıkla itham etti. Yalan değil ama yanlış var, onu düzelteyim. Söylediği kadar SOS Vakfı'nda otopark yok; ama başka şey var. Belediye'nin 13 parça malı SOS Vakfı'na verilmiş! 4 adet Hacı Bayram Veli türbesi çevresinde büfe, 1 adet Çamlıdere'de iki katlı Ankara evi, 3 adet otopark işletmesi (Mavi Göl Otoparkı 1628 araç kapasiteli) 50. Yıl Otoparkı, (593 araç kapasiteli) Yenişehir Çok Katlı Otoparkı, (944 araç kapasiteli) 4 adet Kocatepe Çok Katlı Otopark üzerinde ticari ünite, 1 adet Dikmen Vadisi'nde ticari ünite SOS Vakfı'na verilmiş."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA