Kılıçdaroğlu'ndan Başörtüsü Açıklaması: Saygı Duyacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , CHP'li Fikri Sağlar, "Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takıyor" sözlerinin ardındna başlayan başörtüsü tartışması hakkında açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan Başörtüsü Açıklaması: Saygı Duyacağız

CHP'den başörtüsü açıklaması.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Halk TV canlı yayınına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, Suat Toktaş'ın sorularını yanıtladı ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında , seçimlerde iktidara geleceklerini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu,  son günlerde yeniden gündeme gelen başörtüsü meselesine değindi ve "Benim için başörtüsü kapanmış bir konudur. Boşu boşuna tartışıyoruz. Ben herkesin inancına, yaşam tarzına saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.

İNANÇLA UĞRAŞACAK ZAMANIMIZ YOK

Suat Toktaş programda "İktidara geldiğinizde de, devlet memurları açısından soruyorum. Kılık kıyafet gibi bir gündeminiz yok mı?" sorusuna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şu yanıtı verdi:

"Yok efendim. İktidara geleceğiz. Dostlarımızla beraber iktidar olacağız. Bizim kişinin inanacıyla uğraşacak zamanımız yok, uğraşmayacağız da. Herkesin kimliğine kişiliğine saygı duyacağız."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA