Ekrem İmamoğlu'ndan Fatih Portakal'a Cevap

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'ndan Fatih Portakal 'ın “İmamoğlu'nun hakaret ettiğini duydum.” sözlerine cevap geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fatih Portakal'a Cevap

Ekrem İmamoğlu 'ndna Fatih Portakal'a cevap.

23 Haziran günü yapılacak İstanbul seçimlerinde  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu, gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu. 

DAR GELİRLİ AİLELERE 500-1000 TL KİRA İLE EV

Basın mensuplarına , eni vaatlerini anlatan Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ 'ın üstleneceği sosyal konut projesiyle dar gelirli ailelerin, iş yerlerine ve şehir merkezlerine yakın bölgelerde 500 ila 1.000 TL arası bir kira bedeliyle oturabileceğini söyledi.

FATİH PORTAKAL 'A CEVAP

Açıklamaları sonrası soru cevap kısmına geçildi. Soru-cevap kısmına geçildiğinde Ekrem İmamoğlu'na, FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal 'ın, Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret iddiasıyla ilgili sözleri soruldu ve buna ne diyeceği sorusu yönlendirildi.

“İmamoğlu'nun hakaret ettiğini duydum.” diyen Fatih Portakal’ın sözlerine İmamoğlu, "Ben ne dediğimi, ne demediğimi biliyorum. Medyaya tavsiyem bu konuya yönelmek yerine, projelerimizi halka anlatmaları." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA