Ekrem İmamoğlu Cami Açılışı Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde cami açılışına katıldı ve camideki ilk cuma namazına katıldı.

Ekrem İmamoğlu Cami Açılışı Yaptı

İmamoğlu Cami açılışına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü İbrahim Cevahir Camii'ni ibadete açtı ve Cuma Namazını camide kıldı. Bölgede camiye ihtiyaç olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan İmamoğlu, “Burada zemin sorunu yaşanıyordu. Sıkı bir yatırımla, zeminle alakalı sorunu hep beraber giderdik. Kolay süreç icra edilmedi.” ifadelerini kullandı.

"SİYASET ŞU KAPIDAN İÇERİ GİREMEZ"

Camilerin insanları bir araya getiren , birleştiren, kadın ve çocuklara saygıyı, çocuklara iyi ahlakı aşılayan yerler olduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren İmamoğlu, “Buralar bizim en üst seviyede duygularımızın merkezidir. Maneviyat içerir. Siyaset şu kapıdan içeri hiç giremez. Allah esirgesin, Allah korusun. Buranın sahibi yoktur, sahibi Yüce Allah.” ifadelerini kullandı.

BİLİM VE SANAT MERKEZİ AÇILACAK

Caminin çevresini de hızlıca düzenleyeceklerini dile getiren İmamoğlu, caminin arkasına Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın adını taşıyan bilim sanat merkezi yapılacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu ile beraberinkiler, dualarla açılan camide cuma namazını kıldı.