Deniz Baykal'dan Yeni Parti İddiaları Sonrası Muharrem İnce'ye Çağrı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal bir son dakika açıklamasında bulundu. Baykal yaptığı açıklamada Muharrem İnce 'ye çağrıda bulundu.

Deniz Baykal'dan Yeni Parti İddiaları Sonrası Muharrem İnce'ye Çağrı

Deniz Baykal 'dna Muharrem İnce açıklması.

CHP'li Muharrem İnce 'nin yeni parti kuracağı iddialarının gündemde konuşulması sonrası Deniz Baykal 'dan ilk açıklama geldi. 

Deniz Baykal yaptığı açıklamada yeni parti iddialarına değindi ve şu ifadeleri kullandı:

"Muharrem CHP'de siyasi mücadelesi ile de demokrasiye inancı ile de CHP'ye bağlılığı ile de israf edemeyeceğimiz bir siyasetçidir. Bu faciayı önlemek zorundayız. Bundan sadece CHP değil Türkiye de kazançlı çıkar. Çünkü kırılmaya tahammül edilemeyecek bir siyasi tablo içindeyiz. Elbette sessiz kalıp seyredecek değiliz."

GENEL MERKEZ YANLIŞ YAPTI DEMEMELİ

Baykal sözlerinin devamında Muharrem İnce 'ye seslendi ve "İnce'ye de güveniyorum. Hata yapmamalı, ayrılmamalı. Genel Merkez "yanlış yaptı" dememeli. İnce'ye hak ettiği sevgi ve saygıyı gösterirsek gereğini tereddütsüz yapacaktır." dedi.

MUHARREM İNCE 'DEN AÇIKLAMA

Önceki gün bir paylaşım yapan Muharrem İnce şu ifadeleri kullandı:

"Bir tarafta Ak Parti’den ayrılanlara “Ümmeti bölmeyin”, CHP’den ayrılma iddialarına “en doğal hakkı” deniliyor. Diğer tarafta ise Ak Parti’den ayrılanlar demokrasi kahramanı, CHP’de rahatsız olanlar sarayın adamı. Yok birbirlerinden farkları."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA