CHP'li Köksal Tek Tek Saydı! EYT'liler, Atanamayan Öğretmenler , İşsizler, İflas Eden Şirketler, Kadro Alamayan Taşeronlar...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal, TBMM'deki EYT, Taşeron ve atanamayan öğretmenler çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye'nin ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğini belirten Afyonkarahisar milletvekili, tüm bunlara rağmen ülkenin güllük gülistanlık gibi gösterilmeye çalışıldığını, vatandaşın 31 mart seçimlerinde gereken cevabı vereceğini söyledi.

CHP'li Köksal Tek Tek Saydı! EYT'liler, Atanamayan Öğretmenler , İşsizler, İflas Eden Şirketler, Kadro Alamayan Taşeronlar...

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, TBMM Genel Kurulu'nda taşeron kadro, emeklilikte yaşa takıılanlar, atanamayan öğretmenler, iflas eden ve konkardato ilan eden iş yerleri ve işsizleri olduğu ülkede her şeyin güllük gülistanlık gösterilemeyeceğini, buna halkın seçim zamanı gereken yanıtı vereceğini söyledi.

TBMM'de söz alan Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal , "Kadro sözü verip de yarı yolda bıraktığınız "yüzde 70" gibi bir ibareyle mağdur olan kiralık araç şoförleri, hastane bilgi işlemcileri, yemekhanelerde çalışan taşeronlar, Karayolları işçileri, kadro sözünü tutmadığınız diğer tüm taşeron işçiler ve 4 Aralık mağdurları kan ağlarken; atanamayan 450 bin öğretmen, 3 bin engelli öğretmen, 5 bin rehabilitasyon öğretmeni umutla atama beklerken; emeklilikte yaşa takılanlar 81 ilde mağduriyetlerini gidermek, seslerini duyurmak için gece gündüz mücadele ederken; 400 bin küçük ve orta ölçekli işletme borç batağında inim inim inlerken; neredeyse cumhuriyetle yaşıt şirketler iflas ve konkordato ilan ederken; özelleştirmeyle pancarları elinde kalan, zarar eden binlerce pancar üreticisi isyan ederken; işsizler ordusuna her gün yüzlerce kişi eklenirken ekonomiyi hâlâ güllük gülistanlık göstermeye çalışanlara 31 Martta halk gereken cevabı verecektir." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA