Yılmaz Özdil'in Sağlık Personelleri İçin Söyledikleri Tepki Topladı

Sosyal medyadan yapılan bir programa katılan Yılmaz Özdil'in sağlık personelleri için söylediği sözler tepki topladı.

Yılmaz Özdil'in Sağlık Personelleri İçin Söyledikleri Tepki Topladı

Yılmaz Özdil'in açıklamasında sağlıkçılardan tepki.

Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, katıldığı bir canlı yayında sağlık personellerinin tepkisini çekene bir açıklama yaptı. Koronavirüs salgını ile ilgili konuşan Özdil, Bizim TV isimli kanalda Türkiye’nin aşılama kampanyasını eleştirip aşı olanları yalaka olmakla suçlar şeklinde imaada bulundu.

Özdil açıklamasında şunları söyledi:

"Aşı nerede, aşı filan yok! Aşı olanlar yırttı. Sağlıkçılara soruyorsun... Sağlıkçılar da hem Fahrettin Koca'ya hem de il sağlık müdürlerine şirin görünmek için kollarını sıvadı, sosyal medyaya koydular. Niye koyuyorlar, il sağlık müdürleri görsün diye."

SAĞLIK PERSONELLERİNDEN TEPKİ

Sağlık personelleri, sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdi ve şunları söyledi:

"Yalakalık uğruna ameliyat yapmadığımız gibi yalakalık için de aşı yapılırkenki fotoğraflarımızı koymuyoruz. İdeolojik saplantılarınızı sağlıkçılardan uzak tutun.

Kişi kendinden bilir işi. Yalakalık ve yaranmak ancak sizin gibilere yakışır. Hayatlarını tehlikeye atan, yaşatmak için yaşayan insanlara kimsenin dil uzatmaya hakkı yoktur.

İnsanlığın ve milletimizin Covid-19 virüsü ile mücadelesinde büyük özveri ile gece gündüz çalışan, Türk milletine verilebilecek en değerli hizmetlerden birini sunan tüm sağlık çalışanlarımızdan #YılmazÖzdilÖzürDile

39 Sağlık Branşı olarak bu söyledikleriniz 1 milyon atanmış ve 670 bin atama bekleyen sağlıkçıya hakarettir. Derhal sizleri özür dilemeye davet ediyoruz."