Üçüncü Faz Devlet Desteğine 4 Milyon Başvuru Yapıldı! İhtiyaç Sahibi Olan Herkese 1000 TL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Ekonomik istikrar kalkanı kapsamında hayata geçirilen projelere ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1. faz desteği ile 2 milyon 100 bin haneye 1000 TL, 2. faz desteği ile 2 milyon 300 bin haneye destek verildiğini hatırlatarak, 3. faz desteğine ise 4 milyonun üzerinde başvuru yapıldığını söyledi.

Üçüncü Faz Devlet Desteğine 4 Milyon Başvuru Yapıldı! İhtiyaç Sahibi Olan Herkese 1000 TL

Erdoğan, "2 milyon 100 bin haneye, daha sonra 2 milyon 300 bin hane olmak üzere 4 milyon 400 bin haneye 1000 lira destek verdik.Şimdi de ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen herkese 1000 lira yardım yapacağımız üçüncü faz desteği devreye aldık. 3. faz destek için başvurular 4 milyonu bulmuştur." ifadelerini kullandı.

Biz Bize Yeteriz kampanyasına ilişkin de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı, şimdiye kadar 1 milyar 850 milyon liralık meblağın toplandığını söyledi. Erdoğan, "Sosyal yardım programlarımızın bütçelerini arttırdık. Ramazan ayında hayır yapmaya hazırlanan vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Her hayırseverimiz köyündeki, mahallesindeki en yakın akrabalarından, komşularından başlayarak ihtiyaç sahibi tüm kardeşlerimize sahip çıkmalıdır." ifadelerini kullandı.