Son Dakika: Muhittin Böcek'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 'in sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması geldi.

Son Dakika: Muhittin Böcek'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi

Muhittin Böcek 'in sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında bir son dakika haberi geldi. 17 Ağustos günü coronaya yakalanan ve daha sonra hastaneye kaldırılan Muhittin Böcek 'in durumu 7 Eylül günü ağırlaştı ve yoğun bakıma alındı.

Koronavirüs ile birlikte astım rahatsızlığı ve akciğerlerde yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Böcek, Bakan Koca 'nın araya girmesi ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 'ne kaldırıldı.

TEPKİ VERMEYE BAŞLADI

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 'ne sevk işlemi kısa sürede biten Başkan Böcek, solunum yollarındaki rahatsızlıkları nedeniyle daha rahat nefes alması için trakeostomi uygulandı. Halen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Başkan Böcek'in, uyarılara tepki verdiği açıklandı.

OLUMSUZ GELİŞME YOK

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve Başkanın sağlık durumu hakkında''Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir gelişme yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak devam etmektedir." denildi.

UYANDIRILDI İDDİALARI YALANLANDI

35 gündür uyutulan Muhittin Böcek 'in bugün uyandırıldığı  iddiaları gündemde dolaşıyordu. Ancak bu iddialar yalanlandı. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA