Ordu Valisi Sonel'den Koronavirüs Uyarısı: Allah Rızası için Maskelerimizi Düzgün Takalım

Ordu Valisi Tuncay Sonel, İlde son bir haftada yeni tip koronavirüs vakalarında artış gözlemlediklerini belirterek, vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyum çağrısında bulundu.

Ordu Valisi Sonel'den Koronavirüs Uyarısı: Allah Rızası için Maskelerimizi Düzgün Takalım

Ordu Valisi Sonel, son bir haftada yeni tip koronavirüs vaka sayılarında büyük artış gözlemlendiğini vurgulayarak, "Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum: Gelin, Allah rızası için şu maskelerimizi düzgün takalım, mesafe kurallarına uyalım, temizliğe dikkat edelim. Bunlara zaten dikkat ettiğimiz takdirde devletimiz ve milletimiz olarak bu Kovid-19 illetini hep beraber yeneceğiz." diye konuştu. Kentteki denetimlere katılan ve burada vatandaşlara çağrılarını sürdüren Sonel, ayrıca misafirliklere ara verilmesi uyarısında bulundu.

Ordu Valisi, "Özellikle bu kış akşamlarında sitelerde gelip gitmeler, günler, misafirlikler lütfen yapılmasın. Şu an çarşıda dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın maske takması, mesafeye uyması memnuniyet verici. İş yerlerine giriyoruz, iş yerlerindeki arkadaşlarımızın tedbirlere uyması memnuniyet verici ama şu an sıkıntımız akşamları sitelerde ve ev gezmelerinin yapılmamasını istiyoruz." dedi.