Kastamonu'da Vaka Sayısında Korkutan Artış

Son dakika haberi: Kastamonu Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada şehirde son günlerde vaka sayısında artış olduğuna ve denetimlerin sıklaştırılacağına yer verildi.

Kastamonu'da Vaka Sayısında Korkutan Artış

Son dakika : Valilikten korona uyarısı.

Kastamonu Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada son günlerde korona vaka sayısının artışa geçtiğine yer verildi. 

Kastamonu Valisi Avni Çayır 'ın başkanlığında il pandemi kurulu toplantısı başladı. Toplantıda son günlerde corona vakalarının artışı görüşüldü. 

Toplantının sona ermesinin ardından Kastamonu Valisi basın mensuplarına açıklamada bulundu. Vali Çayır yaptığı açıklamada il genelinde son günlerde vaka artışının çok olduğu görüldü. Vaka artışı dolayısıyla bu aşamaya kadar yapılan başarılı çalışmaların boşa gitmemesi ve daha katı tedbirlerin uygulanması zarureti doğmaması için bölgedeki vatandaşların daha dikkatli olması, kimsenin maskesiz sokağa çıkmaması ve bunun yanı sıra el hijyenine ve mesafe kuralına dikkat edilmesi gerektiğine yer verildi. 

Söz konusu açıklamada maske denetimlerinin daha da artacağna ve maskesiz sokağa çıkacak vatandaşlara cezai işlem uygulanacağına yer verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA