Corona Aşısı İçin Türkiye'de 45 Günlük Süreç Başladı

Son dakika haberi: Acıbadem bünyesinde bulunan Labcell Hücresel Tedavi Laboratuvarları Sorumlusu hematoloji uzmanı Prof. Dr. Ercüment Ovalı, aşı için testlere başladı.

Corona Aşısı İçin Türkiye'de 45 Günlük Süreç Başladı

Son dakika : Korona aşııs ve uyarısı.

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet göstermekte olan Labcell Hücresel Tedavi Laboratuvarları Sorumlusu hematoloji uzmanı Prof. Dr. Ercüment Ovalı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ovalı yaptığı açıklamada, korona tedavisi ve koronanın tehlikesi hakkında konuştu. 

45 GÜN KARANTİNAYA

Ekibiyle birlikte laboratuvar çalışmalarına başladıklarını ifade eden  Ovalı, "Bugünden itibaren Acıbademin bize sağladığı bu yerde 45 gün süre ile karantinaya giriyoruz. Neden mi? Aşı üretimi için gerekli, herkesin kaçtığı Covid19 virüsünden 10 milyar PFU üretmeye başlıyoruz." edei.

AŞI TESTİNE BAŞLADILAR

Edinilen son dakika bilgilerine göre Labcell Hücresel Tedavi Laboratuvarları Sorumlusu hematoloji uzmanı Prof. Dr. Ercüment Ovalı , ekibi ile birlikte korona aşısını bulmak için  testlere başladı.

Çalışmalarla ilgili görüntü de paylaşan Ovalı şu ifadeleri kullandı:

"Saat 23. Virüsün 72 saatte yapması gereken etkiden çok daha fazlasını yaptığını gözlemledik. Vero hücrelerini  beklenenden kısa sürede parçalamış. Neden? Çözmeye çalışacağız. Sonuc:Test tekrarı..." 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA