Bakan Koca Bugünkü Korona Tablosunu Açıkladı: İşte İyileşen, Yeni Vaka ve Vefat Sayısı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter adresi üzerinden bir açıklama yaptı ve bugünkü corona tablosunu kamuoyuna duyurdu. TEKRAR 1.000’İN ALTINDAYIZ. 33 gün sonra ilk kez. 11 Haziranda 987 olan yeni vaka sayısı ertesi gün 1.195’e çıkmıştı. Şu an yarını bilmiyoruz. Şimdi alacağımız tedbirlerin sonucunu ortalama 7 gün sonra göreceğimizi biliyoruz. Bugünü tekrar aramayalım.

Bakan Koca Bugünkü Korona Tablosunu Açıkladı: İşte İyileşen, Yeni Vaka ve Vefat Sayısı

Son dakika : Corona vaka sayısı açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye 'deki corona salgınında son durumu aktardı. Bakan Koca, Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada bugünkü corona salgınında son durumu açıkladı. 

İşte bugünkü vaka sayısı:

EVE DÖNERKEN...

Bakan Koca açıklamasında, "EVE DÖNERKEN dikkatli olalım. Gün boyu sahip olduğumuz mücadele üstünlüğünü toplu taşımada sıfırlıyoruz. Kurallara uyan taşıtları tercih edelim. Maskemizi mümkünse yenisiyle değiştirelim. İyi akşamlar." dedi. 

DÜNKÜ VAKA SAYISI

Önceki gün yayımlanan corona vaka sayısı şu şekilde:

En çok vaka görülen 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır. 5 ilin yoğun bakım sayılarında da artış var. Ortalama 1 hafta önceki verilere göre, vaka sayısında 1.000’in altına inmekte kararlıyız. COVID-19’a karşı HER GÜNÜMÜZ BİR SINAV.