Ankara'da Günlük 1000 Vaka Var, Yataklar Doldu İddiaları Sonrası Açıklama Geldi

Ankara'da günlük 1000 vaka var hastanelerde yatakların dolduğu iddiaları sonrası açıklama geldi. Yapılan son dakika açıklamasında, "Yapılan çalışma ve hazırlıklarımızdan ilimizde hasta patlaması olduğu ve sağlık alt yapımızın çöktüğü gibi sonuçlar çıkarmak gerçekle bağdaşmamaktadır. " ifadelerine yer verildi.

Ankara'da Günlük 1000 Vaka Var, Yataklar Doldu İddiaları Sonrası Açıklama Geldi

Ankara'dan son dakika haberi.

Bugün Ankara ile ilgili son dakika haberi geldi. Gündemde yer alan haberlerde Ankara'da günlük 1000 vaka olduğu ve alt yapının çöktüğü iddiaları sonrası yapılan açıklamada Ankara Sağlık Müdürlüğü, "Yapılan çalışma ve hazırlıklarımızdan ilimizde hasta patlaması olduğu ve sağlık alt yapımızın çöktüğü gibi sonuçlar çıkarmak gerçekle bağdaşmamaktadır. "Ankara'da hastane yatak doluluk oranı yüzde 50, yoğun bakım yatak doluluğu yüzde 63. İlimizde halen pandemi kontrol altındadır." denildi.

"COVID-19 pandemisi ile ilgili olarak Müdürlüğümüzce ileriye dönük yürütülen hazırlık çalışmalarımızın bazı basın ve yayın organları tarafından acil durum olarak yorumlanması üzerine kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve yanlış anlaşılmayı önlemek adına basın duyurumuzdur." ifadeleri ile yapılan son dakika açıklamasında şu açıklama yapıldı: