Polis Akademisi 2. Dönem Bekçi Alımı Sonuçları , Ön Sağlık ve Evrak Teslimi Ne Zaman? Başvuru Sayısı

Polis Akademisi 8 bin bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçi alımı ön sağlık ile evrak teslimi tarihleri nedir? İşte bekçi alımı başvuru sayısı ve sonuçlar hakkında bilgi.

Polis Akademisi 2. Dönem Bekçi Alımı Sonuçları , Ön Sağlık ve Evrak Teslimi Ne Zaman? Başvuru Sayısı

Bekçi alımı başvurusu bitti: Peki sonuçlar ne zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı en az lise mezunu adaylar arasından 8 bin 187 bekçi alımı başvurusunu aldı. 1 Nisan 2019 saat 17.00 'a kadar alınan başvuruyu yüz binlerce kişi başvuru yaptı. 

BAŞVURU YAPAN KİŞİ SAYISI AÇIKLANDI

Geçtiğimiz gün Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde bir program düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , 8 bin bekçi alımı için başvuru sayısını kamuoyuna açıkladı. Bakan Soylu yaptığı açıklamada , 8 bin alım için şimdiye kadar 198 bin kişinin başvuru yaptığını söyledi.

Açıklama sonrası 1 gün daha başvurular alındı. Bu süre de hesaba katıldığında şimdiye kadar 200 binden fazla kişinin bekçi alımın başvuru yaptığı tahmin ediliyor.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

8 bin bekçi alımı başvuru sonuç tarihi açıklanmadı. 2. dönem Bekçi alımında evraklar , başvuruların sona ermesinden sonraki 3 hafta sonra teslim edildi.

Polis Akademisi 'nin Nisan ayı sonuna doğru sonuçları açıklaması ve ön sağlık ile evrak teslimi duyurusunu yayımlaması bekleniyor.

SONUÇLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için TIKLAYIN