EGM Yeni Bekçi Alımı Açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine yeni bekçi alımları 2020 yılında devam edecek. Peki yeni alımda başvuru şartlarında değişiklik olacak mı? İşte detaylar ve son bilgiler.

EGM Yeni Bekçi Alımı Açıklaması

Bekçi alımları devam edecek.

Önceki gün TBMM 'de İçişleri Bakanlığı 'nın bütçesi görüşüldü. Polis, jandarma, sahil güvenlik, Nüfus Müdürlüğü ile İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan tüm kurum ile birimlerin 2020 yılı bütçesi için yapılan görüşmelerde bekçi alımları ile ilgili açıklama geldi. 

Bütçe görüşmelerinde söz alan AK Partili Mustafa Hilmi Dülger, yapılan çarşı mahalle bekçisi alımlarına değindi ve bekçi alımları ile mal varlığına karşı işlenen suçlardaki azalmaya değindi. 

Dülger yaptığı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğümüz, 305.328’e ulaşan personel sayısıyla, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti ile genel güvenliğin sağlanması amacıyla üstün bir gayretle çalışmaya devam ediyor. Alım işlemleri devam eden 8.242 bekçiyle 30 bine çıkacak çarşı ve mahalle bekçisi istihdamındaki artışla birlikte, özellikle mal varlığına karşı işlenen suçlarda ciddi oranda azalma meydana gelmiştir." ifadelerini kullandı.

BEKÇİ ALIMLARI DEVAM EDECEK

2020 yılı bütçesinde EGM bünyesine yapılan personel alımlarının devam edeceği ve EGM 'nin  bekçi alımlarına 2020 yılında da devam edeceği bildirildi. Ancak bekçi alımı tarihi hakkında bir bilgi verilmedi.

Tüm adaylarbu sayfada toplanıyor >>> TIKLA KATIL

BEKÇİLİKTE DEĞİŞMESİ İSTENEN ŞARTLAR

EGM bekçi alımında adaylar eğitim, yaş ve ikamet şartında düzenleme yapılmasını bekliyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından, haber yapmamızı istediğiniz, değişmesini istediğiniz şartları yazabilirsiniz. 

BEKÇİ ALIMI İLANI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN