Bekçilikte Kritik Süreç-Mülakat Sonuçları ve Yeni Bekçi Alımı

Polis Akademisi 8 bin 242 bekçi alımında sonuçlar açıklanıyor. Peki yeni dönem çarşı ve mahalle bekçisi alımı ne zaman yapılacak? Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar ve bekçi alımına dair son bilgiler.

Bekçilikte Kritik Süreç-Mülakat Sonuçları ve Yeni Bekçi Alımı

Bekçi alımı sözlü mülakat sonuçları açıklanıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bekçi alımına değindi. 

ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ ALIMI SONUÇLARI

Cnn 'de yayımlanan Hafta Sonu Özel adlı program öncesi bekçi adayları, programın sunucusu Hakan Çelik 'i soru yağmuruna tuttu. Hakan Çelik Bakan Soylu 'ya , "Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin sonuçları ne zaman  açıklanacak?" sorusunu sordu.

1 HAFTA İÇİNDE...

Bakan Soylu bu soruya şu şekilde cevap verdi: (Bakan Soylu 'nun cevabı 03.01.06 'da.)

"Şimdi beni bağışlasınlar uzun sürdü. Sebebi şu; bunun sorumlusu ben değilim. Bunun sorumlusu müracaat sayısının fazla olması. Hakikaten öyle. Çünkü bu bir taraftan spor mülakatı , sağlık imtihanı, bir yazılı bir de mülakat iimtihanı oluyor. Şimdi bu dördü için 180 binin üzerinde insan, her birine sınav yaptık. Bunun her biri 2-3 aylık bir sürecimizi aldı. 1 hafta içerisinde açıklayacağız."

AÇIKLAMA NE ZAMAN GELDİ?

Açıklama 29 Aralık günü gece geldi. Bu açıklamaya bakacak olursak sonuçların Cumartesi gününe kadar açıklanması bekleniyor.

SONUÇ DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

YENİ BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

Bakan Soylu açıklamasında , yeni dönem bekçi alımında kadın alımı olmayacağını söyledi. Erkek bekçi alımı için ise bir tarih verilmedi. Yeni bekçi alımı için sürecin , sonuçların açıklanmasının ardından netleşmesi bekleniyor.

Yeni dönem bekçi alımını bekleyenler bu sayfada >>  TIKLA KATIL

Peki yeni bekçi alımında mezuniyet, yaş ve askerlik şartı nasıl olmalı? Taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.