Bekçi Alımına Başvuramayanlar İçin Güzel Haber 'Yeni Bekçi Alımları da Yapılacak'

Bekçi alımı yazılı sınavı geride kalırken, ilgili alımlar için zamanında başvuru yapamayan ve yeni alımlar olup olmayacağını merak eden adayları ilgilendiren değerlendirme ve açıklamalar art arda geliyor. Köylere de bekçi alımı yapılacak.

Bekçi Alımına Başvuramayanlar İçin Güzel Haber 'Yeni Bekçi Alımları da Yapılacak'

Bekçi Alımı Başvurusu Yapamayanlar için 'Yeni Alımlar da Yapılacak' 

Bekçi alımı yazılı sınavı geride kalırken, ilgili alımlar için zamanında başvuru yapamayan ve yeni alımlar olup olmayacağını merak eden adayları ilgilendiren değerlendirme ve açıklamalar art arda geliyor. 

BEKÇİLER VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Polis Akademisi Başkanlığı'nın kısa süre önce başlattığı çarşı ve mahalle bekçiliği uygulaması büyük beğeni toplarken, İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu , bekçilik uygulamasıyla birlikte gece görülen suçlarda büyük oranda azalma meydana geldiğini bildirmişti. Bekçi alımlarının Türkiye geneline yayılmasıyla birlikte, adaylar her sene bekçi alımı yapılıp yapılmayacağını merak etmeye başladı. Bilindiği üzere son alımlarda İstanbul ve Ankara'nın köylerine de bekçiler görevlendirilecek. 

DİĞER BÜYÜKŞEHİRLERİN KÖYLERİNE DE BEKÇİ ALIMLARI YAPILACAK

Bu uygulamanın neticelerinin kontrol edilmesinin ardından diğer büyükşehirlerin köyleri için de benzer alımların yapılabileceğini belirten yetkililer, İçişleri Bakanı Sn. Soylu'nun Sn. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda hayata geçirilen Bekçilik uygulamasını yakından takip ettiğini, bu konuda bekçilerin başarılı çalışmalarını takdir ettiğini ve yeni alımlarla Emniyet teşkilatının güçlendirilmesine sıcak baktığını bildiriyor. 

Yeni Bekçi alımları için ise net bir tarih henüz ortada yok. Alınan bekçilerin çalışmaları, başarı oranları, bir sonraki alımlar için ayrılacak kontenjanda belirleyici faktör olacak.

Konuya ilişkin son dakika gelişmelerini takip etmek, yeni personel alımları, kamuya yeni alımlar, iş haberleri ve ekonomi haberlerini takip etmek için TIKLA ve KATIL.