Ankara İl Emniyet Müdüründen Yeni Bekçi Alımı Açıklaması!

Ankara'da Görev Süresi Dolan Bekçilere Ödül Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, görev sürelerini tamamlayan 5 bekçiye ödül verdi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen plaket takdim töreninde 1993 yılında istihdam edilen, hizmet sürelerini tamamlayan 5 çarşı ve Mahalle Bekçisi'ne ödül verildi. Ankara İl Emniyet Müdürü Yılmaz, emekli olan bekçilere verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederek, önceki dönemlerde istihdam edilen 51 bekçinin görevine hala devam ettiğini söyledi. Yılmaz, yeni be

Ankara İl Emniyet Müdüründen Yeni Bekçi Alımı Açıklaması!

Ankara İl Emniyet Müdüründen Yeni Bekçi Alımı Açıklaması!

Ankara'da Görev Süresi Dolan Bekçilere Ödül Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, görev sürelerini tamamlayan 5 bekçiye ödül verdi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen plaket takdim töreninde 1993 yılında istihdam edilen, hizmet sürelerini tamamlayan 5 çarşı ve Mahalle Bekçisi'ne ödül verildi. Ankara İl Emniyet Müdürü Yılmaz, emekli olan bekçilere verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederek, önceki dönemlerde istihdam edilen 51 bekçinin görevine hala devam ettiğini söyledi.

BEKÇİ ALIMI DUYURULARI YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE KATILMA İSTEĞİ GÖNDER.

2020 YILINDA 672 BEKÇİ ALIMI DAHA YAPILACAK

 Yeni dönem bekçi alımlarına da dikkat çeken Ankara İl Emniyet Müdürü şunları söyledi: Bugün itibariyle ilimizin cadde ve sokaklarında 1568 çarşı ve mahalle bekçimiz gece devriyesi olarak görevlerine devam ediyor. Vatandaşımızın desteğini de bekçilerimiz önemli çalışmalara imza atmıştır. Bekçilerimiz, 20 bin aranan şahsı yakalamış, 21 evden, 30 iş yerinden, 11 otodan, 77 açıktan ve 8 otomobil hırsızlığı başta olmak üzere 3 bin 672 suçüstü olayına müdehale etti. Yaptıkları kontrollerde 73 tabanca, 74 av tüfeği, 282 kurusıkı tabanca ele geçirdi. Park, bahçe, cadde ve sokaklarda yaptıkları çalışmalarda 3 bin 370 gram esrar, 927 captagon, 636 gram eroin, 332 ekstazi, 154 gram bonzai, 45 gram kokain ve 36 gram metamfetamin yakaladı. Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz gece devriyelerinde vatandaşlarımız ile iyi ilişkiler geliştirmiş, vatandaşımızın güvenini kazanmış, bekçilerimizin düdük sesi ile vatandaşlarımız huzur ve güven bulmuştur. 2020 yılında 500 çarşı ve mahalle bekçisi, 172 kır bekçisi olmak üzere toplam 672 bekçi alınacak.

YENİ İLAN VİDEOLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.