500 Bekçi Alımı Müjdesi Geldi-Mülakat Sonuçları Açıklanıyor 2019

EGM bekçi alımı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 500 bekçi alımı daha olacağını söyledi ve bekçi alımı mülakat sonuçları için süreci aktardı.

500 Bekçi Alımı Müjdesi Geldi-Mülakat Sonuçları Açıklanıyor 2019

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan 500 bekçi alımı müjdesi.

Haliç Kongre Merkezinde "Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18" temasıyla düzenlen partisinin İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Bekçilikle ilgili konuşan Bakan Soylu 500 bekçi alımı müjdesi daha verdi.

SAYI 30 BİN OLACAK

EGM bünyesindeki bekçi sayısının 30 bine çıkarılacağını söyleyen Bakan Soylu , 22 bin bekçi olduğunu söyledi ve "Bir de zaten 30 bin kadro verdiniz. 8 bin 500 bekçinin imtihanları bitti. Yarın inşallah arkadaşlarımıuz son bir değerlendirme daha yapacak ve açıklayacak. İstanbul 'a 500 bekçi daha verildi ve İstanbul 'a toplamda 1500 bekçi alınacak."

Diğer bekçi adayları bu sayfada toplanıyor >> TIKLA TAKİP ET

EVDEN HIRSIZLIKTA YARI YARIYA DÜŞÜŞ

Bakan Soylu, "Evden hırsızlık sayılarında ciddi bir düşüş yaşanmaktadır. Yaşanan düşüşte bekçilerin payı oldukça büyüktür. " dedi.

BEKÇİ ALIMI MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

Bakan Soylu yaptığı açıklamada yarın son bir değerlendirmenin olacağını , değerlendirme sonrası sonuçların açıklanacağını söyledi. Bu açıklamaya göre bekçi alımı mülakat sonuçları bu hafta açıklanacak.

MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN