Yerli Otomobil Sesli Asistanı İçin Animasyon Yayımlandı-İşte Animasyon

Yerli otomobil asistanı hakkında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada sesli asistanının detaylarına yer verildi.

Yerli Otomobil Sesli Asistanı İçin Animasyon Yayımlandı-İşte Animasyon

Yerli otomobilde sesli asistan yayımlandı.

TOGG tarafından bir açıklama yapıldı. Resmi Twitter adresi üzerinden yapılan açıklamada yerli otomobilin sesli asistanının ne işe yarayacağı, kullanımının nasıl olacağı ve diğer detaylara yer verildi.

Söz konusu tanıtım bir animasyon şeklinde yayımlandı. 

"Otomobili; sizi dinleyen, sizi öğrenen, sizinle bütünleşen, bu sayede hayatınızı kolaylaştıran yeni nesil akıllı bir mobilite cihazına dönüştürüyoruz” mottosuyla yayımlanan videoda asistanın insan hayatına entegre edileceği ve hayatın her alanında kullanılacağına yer verildi. 

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Geçtiğimiz hafta bir televizyon programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söylemişti:

"İlk arkadaşlar bu tasarımını getirdikleri zaman hakikaten bu tasarım bana ayrı bir heyecan vermişti. 5 babayiğit derken zaten bu kararlılıkla attık. Bu 5 babayiğit de ülkemizdeki hatırı sayılır önemli iş adamları.

Dolayısıyla da bu iş zaten böyle olur. Bunu kalkıp birisinin üzerine yıksan bu olmaz. Daha önceleri ben bazı sektörün içerisinde olan iş adamlarımızla da bunları konuştum ama netice alamamıştım. Ama bu defa bu 5 babayiğit bu işe girdi.

Atılan adımda da gerek CEO durumunda olan arkadaşımızda gerçekten kendisini yurt dışında ispatlamış bir arkadaşımız. Konusuna da hakim. Bunlarla beraber bu adımı atmış olduk.

"Hız noktasında mesafe alabiliyor. Baya iyi bir konumda. İnşallah bu yılın sonu itibarıyla teste daha ileri adım atmış olacaklar ama 2022 bu işin artık tamı olacak.

"Halkımızın inanıyorum ki cebini de rahatlıkla inşallah sıkıntıya sokmadan alabileceği otomobil noktasında olacak diye düşünüyorum."

Peki sizce fiyatı ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.