Yeni Buton Eklendi: İnstagram'a Flaş Özellik Geldi

Sosyal medya platformu İnstagram'a yeni özellik geldi. Test sürümünde kullanıcılara sunulan yeni özellik ile işiniz artık daha da kolaylaşacak.

Yeni Buton Eklendi: İnstagram'a Flaş Özellik Geldi

Son dakika: İnstagrama yeni özellik geliyor.

Sosyal medya paylaşım platformu İnstagram tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada platforma yeni bir özellik ekleneceğine yer verildi. 

Eklenecek özellik ile birlikte bundna sonra hikaye paylaşımında paylaşılan fotoğraf ya da videoya , konuşma ile yazı eklenebilecek. 

Söz konusu yeni özellik şu anda test aşamasında. Test aşamasında olan bu yeni özellik ile artık hikayeye fotoğraf ya da video yüklerken mikrofon özelliğini kullanarak ses komutu verebilirsiniz. Bu şekilde söyledikleriniz hikayede yazıya dökülecek. 

Sosyal medya danışmanı Matt Navarra, söz konusu yeni özelliği test aşamasında denedi ve bunu paylaştı. 

Hikayenin paylaşılacağı ekrana yeni bir buton eklendiği öğrenildi. Buraya eklenen CC adlı butona tıklandığında uygulamada mikrofon aktif olacak ve söyledikleriniz, hikayede metin olarak yazılacak. 

Bu özellik birçok kullanıcıyı rahatlattı. Hikayeden uzun bir yazı yazmak isteyenler, tek tek yazmak zorunda kalıyordu. Yeni özellik ile artık uzun uzun yazmanıza gerek kalmayacak. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA