Xiaomi'nin Amiral Gemisi Mi 11 Satış Rekoru Kırdı: 5 Dakikada...

Xiaomi 'nin amiral gemisi olarak adlandırılan ve 28 Aralık günü tanıtılan telefonun satışı başladı. Satış başladı ve Xiaomi Mi11 5 dakikada 350 bin sattı.

Xiaomi'nin Amiral Gemisi Mi 11 Satış Rekoru Kırdı: 5 Dakikada...

Xiaomi Mi 11'den satış rekoru

Xiaomi adlı telefoın markasının amiral gemisi olarak adlandırılan Xiaomi  Mİ 11 , geçtiğimiz 28 Aralık 2020 günü tanıtılmıştı. Tanıtımında büyük takdir toplayan ve yüz binlerce kişinin büyük bir merakla beklediği Xiaomi Mİ 11, Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi ile adındna söz etti,rmişti. Bu işlemcinin ilkl defa yer aldığı telefon olan Xiaomi Mİ 11 büyük ilgi gördü.

1 Ocak 2021 tairihinde Çin 'de mağaza raflarına giren ve satışı başlayan Xiaomi'nin Amiral Gemisi , kısa sürede tükendi. 

ZATEN BELLİYDİ

28 Aralık günü söz konusu telefonun tanıtımı yapıldı ve tanıtım sonraıs bu cihaz büyük merakla beklenmeye başlandı. Amiral Gemisi olarak adlandırılan Xiaomi Mi 11 için binlerce kişi kuyruğa girdi. Xiaomi Grubu Başkan Yardımcısı Zeng Xuezhong da bu başarıyı doğruladı ve telefonun satışa çıkmasının ardındna 5 dakika içinde 350 bin tane satıldığını söyledi. 

NE KADAR GELİR?

Öte yandan ilk parti satışlarının yapılmasının ardından şirketin kasasına giren paranın miktarı da belli oldu. Satış gelirinin 1.5 milyar yuan yani 230 milyon dolar olduğu belirtiliyor. Tüm bu veriler Zeng Xuezhong'un kişisel Weibo hesabında yayınladığı görsel aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıldı.

Sizce cihaz nasıl? Yorum kısmı aşağıda.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA