Whatsapp'a Yeni Güncelleme! Bu Özellik Çok Sevilecek

Sosyal medya devi Facebook bünyesine geçtikten sonra her geçen gün yeni bir özelliği bünyesine ekleyen dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, yeni bir özelliğini daha programa entegre etti.

Whatsapp'a Yeni Güncelleme! Bu Özellik Çok Sevilecek

Whatsapp'a Yeni Güncelleme! Bu Özellik Çok Sevilecek

1.5 milyar aktif kullanıcısı ile dünyanın en yaygın anlık mesajlaşma platformu whatsapp geçtiğimiz günlerde gruplar için yeni bir güncelleme yapmış, bu sayede istenmeyen gruplara girmenin önüne geçilmişti. İndia Today'daki bir habere göre , Whatsapp'ın yeni bir güncellemesi daha Whatsapp ios için aktif oldu.

Bu güncelleme Whatsapp çağrılarını normal çağrıları bekletme gibi bir özelliğe sahip. Bu özellikle birlikte Whatsapp üzerinden gelen bir arama o anda görüşme yapılıyorsa, tıpkı normal görüşmelerde olduğu gibi çağrının görülerek bekletilebileceği belirtiliyor. Whatsapp'a gelen bir diğer özellik ise, kullanıcıların mesajlarını kolaylıkla inceleyebilmesi için sohbet ekranı tasarımındaki güncelleme oldu. Whatsapp'ın önümüzdeki günlerde çok daha önemli güncellemeleri aktif edeceği belirtilirken, özellikle pil kullanımı konusunda Whatsapp geliştirme ekibinin önemli bir çalışmayı sürdürdüğü belirtiliyor.